Læs hvad andre siger

Mine kunder og samarbejdspartnere spænder vidt. Det samme gør typen og størrelsen af opgaver. Fælles for alt, hvad jeg laver, er dog at jeg går dedikeret og nysgerrigt til opgaven.

VIA Ernæring & Sundhedsuddannelsen

Lisbeth Bisgaard Thomsen, Uddannelsesleder

“Johanne har helt fra planlægning til afvikling af workshoppen bidraget med vigtige spørgsmål der har været en god øjenåbner. Samtidig har hun med sin indsigt i uddannelsen og store erfaring med procesledelse bidraget til en velafviklet workshop, hvor alle blev holdt på sporet og de vigtigste fokuspunkter blev diskuteret.”

Food & Bio Cluster

Heidi Høy, Innovation Manager, Food & Bio Cluster Denmark

”Johanne er en skøn samarbejdspartner! Hun kender gud og hver mand, har overblik over opgaverne og kommer med forskellige løsningsforslag – går i detaljen når det er nødvendigt – og får altid gennemført projekter til tiden. Og så serveres samarbejdet ovenikøbet altid med et smil på læben!”

Fazer Food Services A/S

Lonnie Lund-Hansen, Kvalitets- og miljøchef

“Johanne har givet os værdifuld faglig sparring og guidet processen med nærvær og forståelse for vores forretning. Det har været givende for os at samarbejde med Johanne, fordi hun på eminent vis har gået ’madspildsvejen’ med os – så vi er blevet dygtigere til at forstå og håndtere kompleksiteten af madspild i vores værdikæde.”

{

Jeg har arbejdet tæt sammen med Johanne Birn i forbindelse med udviklingen af Aarhus Central Food Market og har mødt et ordentligt, begavet og arbejdsomt menneske, som vil det bedste for projektet og for alle parter heri. 

Lene Nygaard, Vice-director
Business Development & Strategy, Danish Management

{

Johanne har en høj integritet og brænder for at gøre tingene grundigt – gerne på jomfrueligt land og uden sikkerhedsnet. Som chef og projektsponsor for Johanne har jeg altid følt mig tryg ved at delegere tunge projektopgaver til hende. Hun har altid påtaget sig udfordringerne og løst dem – selv i meget komplekse og – til tider politiske – situationer.

René Logie Damkjer,
Regional Chefkonsulent, Innovationsfonden

Konsumfisk
Heidi Ebey Grønkjær, Projektleder

“Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Johanne i forbindelse med den vestjyske fødevaresatsning i Business Region Midt Vest i perioden 2017-2020, hvor Konsumfisk var partner. Her har Johanne i høj grad, med sit kæmpe drive og vedholdende energi, været medvirkende til at projektet/samarbejdet lykkedes. Hun har altid en meget professionel tilgang til tingene. Johanne er et menneske, man føler sig godt tilpas med og én man godt gider at ringe til, hvis man har brug for at vende en idé eller bare brug for et godt tip til, hvor den næste storbyferie går hen.”