Om Johanne Birn


Johanne Birn er en konsulentvirksomhed, der designer og leder processer og projekter. Her får du hjælp til at komme fra idé til værdi. Virksomheden er ejet og drevet af Johanne Birn.

Hvad kan du få hjælp til?

Bestyrelsesarbejde med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling. Læs mere i min profil her: Bestyrelsesprofil Johanne Birn

Jeg sætter retningen, styrer projekter og:

  • griber din idé eller vision
  • udvikler et realiserbart koncept
  • designer rammer og konkret handleplan
  • sikrer opfølgning på værdiskabelsen ved at implementere løsninger og forandringer.

Jeg hjælper med nå i mål med løsninger og projekter der virker og skaber holdbar værdi. Det kan både være små konkrete projekter, der har brug for struktur og rammer og store strategiske satsninger, der skal bringes fra vision over konceptudvikling og handleplan til implementering.

Hvad siger andre om mig?
”Johanne har en høj integritet og brænder for at gøre tingene grundigt – gerne på jomfrueligt land og uden sikkerhedsnet. Som chef og projektsponsor for Johanne har jeg altid følt mig tryg ved at delegere tunge projektopgaver til hende. Hun har altid påtaget sig udfordringerne og løst dem – selv i meget komplekse og – til tider politiske – situationer.”
René Logie Damkjer, Regional Program Manager / Chefkonsulent, Innovationsfonden

”Johanne kan begå sig på alle organisatoriske niveauer og evner at håndtere et bredt felt af interessenter. Hun er både fagligt og menneskeligt et meget behageligt bekendtskab, som brænder for sit felt. Man kan føle sig helt tryg ved at inddrage Johanne.” Lene Nygaard, Vice-director, Business Development & Strategy, Danish Management A/S (Aarhus Central Food Market)

”Johanne er en god samarbejdspartner, som er god til at gribe ideer og dernæst få dem gjort operationelle. Dertil er hun god til at koordinere og styre implementeringen.” Lone Kalstrup, partner, Pythea

Et samarbejde med mig bygger på troværdighed, tillid og transparens.

Troværdighed Jeg siger, hvad jeg gør, og gør hvad jeg siger.
Tillid Jeg tilstræber, at ethvert samarbejde bygger på gensidig tillid og åbenhed.
Transparens Fuld gennemsigtighed uanset om det handler om arbejdsmetoder, processer eller prissætning.

Branchespeciale: Fødevarer og gastronomi Med 10 års erfaring fra fødevareområdet har jeg indgående kendskab til den verden, organisationer og virksomheder opererer i. Jeg ved, hvordan hverdagen ser ud, og hvordan konkurrencesituationen er. Jeg er vant til at opbygge relationer og facilitere samarbejder i vidensmiljøer, NGO’er og erhvervsliv såvel som på politisk niveau – både kommunalt, regionalt og ministerielt. 
Kompetencerne beskrevet ovenfor fik jeg alle brug for i forbindelse med udvikling og opbygning af Aarhus Central Food Market. Et projekt, der på seks måneder blev forvandlet fra idé og vision til et madmekka med markedsboder, gastronomiske oplevelser, levende musik og masser af madglade gæster.

Uddannelse Cand.it i It, Organisation og Kommunikation. Aarhus BSS (2004)

Tillægsuddannelser

PRINCE2 Foundation. Mannaz A/S (2013)

Ledelse med hjertet. Vækstcenteret (2012)

Forandringsledelse – Innovation og nytænkning. Enkeltfag. Professionshøjskolen UCC (2011)

Design og ledelse af kreative processer. Enkeltfag, Aarhus Universitet, Æstetik og Kultur (2009)

Voksen Pædagogisk Grunduddannelse, COK (2006)

Vil du vide mere, så hent mit CV her.