At gøre det umulige muligt

Jeg har ejet og drevet konsulentvirksomheden Johanne Birn siden 2017. En grundsten i mit arbejde har altid været, hvordan de handlinger vi sætter i gang, støtter op om formålet med det vi gerne vil, og hvordan vi bedst understøtter at kunne handle på de muligheder, der opstår. Det oplever jeg som brugbart og værdifuldt uanset om der er tale om flerårige projekter med mange aktører og stor kompleksitet eller kortere og mere afgrænsede opgaver.

Min erfaring med proces- og projektledelse af udviklingsopgaver i komplekse situationer og miljøer har lært mig, hvordan man får ting til at fungere, selvom rammer og vilkår ikke er perfekte – især når man løfter i flok.

Bæredygtig udvikling

Personligt er jeg drevet af at igangsætte og understøtte bæredygtig udvikling og se nye muligheder og perspektiver. Jeg har et stort drive og er særlig optaget af, hvordan virksomhedens formål, visioner og mål har og får stærk forankring på alle organisatoriske niveauer, så vi får alle med. Jeg er optimistisk, og tror på at ting nok skal lykkes, og at det faktisk er muligt at gøre det umulige muligt.​ Kontakt for samarbejde