Projektledelse – fra idé til implementering


Som projektleder skaber og sætter jeg rammerne for at lykkes med at komme fra idé til handling og styre projekter sikkert i mål. Altid med blik for helheden såvel som detaljen og med sikker navigation på alle organisatoriske niveauer.

Et projekt er ikke fuldt i mål før det er implementeret. Men ofte er overgangen fra projekt til drift, med solid forankring i organisationen, en udfordring. Overgang til drift har derfor fokus i hele projektet.

Med en PRINCE2 certificering i projektledelse har jeg et solidt grundlag for at arbejde systematisk med struktur, roller og ansvar. Men vigtigst er altid den virkelighed og den kontekst, projektet skal forankres og implementeres i.

Min tilgang til ledelse af processer og projekter er baseret på kreativitet og hands-on med fællesskabet, som udgangspunkt for handlinger og løsninger.

Projektadministration er en naturlig del af projektledelsen. Jeg er fortrolig med mekanismerne i offentlig- såvel som privatfinansierede projekter i alle faser fra projektskrivning til afrapportering. 

”Johanne kan strukturere det uhåndterlige i udviklingsprojekter.”
René Logie Damkjer, Regional Program Manager / Chefkonsulent, Innovationsfonden

”Jeg har arbejdet tæt sammen med Johanne Birn i forbindelse med udviklingen af Aarhus Central Food Market og har mødt et ordentligt, begavet og arbejdsomt menneske, som vil det bedste for projektet og for alle parter heri.”
Lene Nygaard, Vice-director, Business Development & Strategy, Danish Management A/S

”Jeg har i forskellige sammenhænge arbejdet sammen med Johanne, hvor hun er den dygtige projektleder, som kan holde hovedet koldt selvom der er rigtigt mange bolde i luften.”
Lone Kalstrup, partner, Pythea