E-bog


Arbejdet inden for madspildsområdet er udviklet i samarbejde med Jane Dyrhauge Thomsen. En del af vores arbejde og tanker inden for området er beskrevet i e-bogen ”Fra madspild til madglæde – det handler om mad, livskvalitet, ansvarligt forbrug og ansvarlig produktion”.

Jeg har fået trykt nogle fine kopier af bogen. Ønsker du at købe et trykt eksemplar så send en mail med antal og modtageradresse. Den trykte version koster 50 kr. pr. styk ex moms og forsendelse.

Hent e-bogen som PDF ved at klikke på billedet

Vi har skrevet bogen fordi, vi oplever, at rammerne for arbejdet med at begrænse madspild har udviklet sig og at drivkraften og motivationen for at nedbringe madspild, er ved at ændre sig. I e-bogen sætter vi fokus på den udvikling der er i gang, hvor madspild fremfor primært at handle om ressourceoptimering også kommer til at handle om mad, livskvalitet, ansvarligt forbrug og produktion. Det handler også om øget fokus på at skabe løsninger i samarbejde på tværs af aktører, der gavner helheden.